Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-05@02:13:26 GMT

موثرترین راه درمان بیماری رفلاکس اسید معده چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۱۰۸۴۹

موثرترین راه درمان بیماری رفلاکس اسید معده چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

ندا رشتچیان در رابطه با علائم رفلاکس اسید معده، اظهار کرد: سوزش سر دل؛ درد یا ناراحتی که ممکن است از شکم به قفسه سینه و یا حتی به گلو برسد، رگورژیتی؛ یک اسید تلخ یا ترش که به گلو یا دهان باز می‌گردد و باعث سوزش می‌شود و دیسفاژی؛ اشکال در بلع. سوء‌هاضمه، گلودرد، سکسکه شدید یا استفراغ، از جمله علائم رایج ابتلا به رفلاکس اسید معده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در رابطه با عوامل تشدید کننده رفلاکس اسید معده، افزود: خوردن وعده‌های غذایی بزرگ و دراز کشیدن بعد از آن و یا خم شدن، داشتن اضافه وزن، خوردن تنقلات قبل از خواب و غذاهای خاص (مرکبات، گوجه‌فرنگی، شکلات، نعناع، سیر، پیاز، غذاهای چرب و تند، ترشیجات)، نوشیدن برخی نوشیدنی‌ها مانند الکل، نوشیدنی‌های گازدار، قهوه یا چای زیاد، استعمال دخانیات، بارداری و مصرف داروهایی مانند آسپرین و ایبوپروفن از جمله علل و عوامل تشدید کننده رفلاکس اسید معده است.

این متخصص با بیان اینکه اجتناب از مصرف غذا و نوشیدنی‌هایی که باعث بروز علائم می‌شوند، یکی از موثرترین راه‌های درمان بیماری رفلاکس اسید معده است، خاطرنشان کرد: بیماران می‌توانند در طول روز، وعده‌های غذایی کمتری مصرف کنند، زیر سر خود بالش قرار دهند تا حداقل ۴ تا ۶ اینچ بالاتر بیایند، حداقل ۲ تا ۳ ساعت قبل از خوابیدن غذا میل نکنند، چرت روزانه بر روی صندلی، ترک سیگار، از لباس‌های تنگ و کمربند تنگ استفاده نکنند اگر دچار اضافه وزن یا چاقی هستند، گام‌هایی برای ‌کاهش‌ وزن بردارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: بیماری رفلاکس معده معده رفلاکس اسید معده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۰۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف بیش از حد ویتامین D این عوارض را دارد

برای رشد و تکامل عضلات وجود سطح کافی از ویتامین D اهمیت دارد. نبود مقادیر لازم از ویتامین D در بدن می‌تواند منجر به ضعیفی شود که فرد را مستعد ابتلا به بیماری، شکنندگی استخوان‌ها و سایر مشکلات جسمی دیگر می‌کند.

به گزارش روزنامه تایمزآو ایندیا، اما این پرسش مطرح است که وقتی سطح ویتامین D در بدن از میزان طبیعی خود فراتر رود چه اتفاقی می‌افتد؟

افزایش سطح کلسیم خون: از آنجایی‌که ویتامین D نقش کلیدی در جذب کلسیم دارد، سطح بالای این ویتامین به طور خودکار منجر به افزایش سطح کلسیم در بدن می‌شود. سطح بالای کلسیم با علائمی مانند ناراحتی گوارشی مانند حالت تهوع، یبوست و درد معده نشان داده می‌شود. سرگیجه، توهم، بی اشتهایی، سنگ کلیه، فشار خون بالا، کم آبی بدن و ناهنجاری‌های قلبی از دیگر علائم بالا بودن سطح کلسیم به حساب می‌آیند.

تغییر وضعیت روانی: از آنجایی‌که بالا بودن سطح کلسیم پیامد مستقیم وجود سطح بالایی از ویتامین D است، می‌تواند به تغییر وضعیت ذهنی و روانی منجر شود که با حالت گیجی، روان پریشی و افسردگی خود را نشان می‌دهد.

مشکلات کلیوی: مسمومیت با ویتامین D می‌تواند منجر به آسیب کلیه یا گاهی اوقات نارسایی آن شود. بالا رفتن سطح کلسیم ناشی از افزایش سطح ویتامین D منجر به از دست دادن آب بدن از طریق تکرر ادرار و انباشت کلسیم در کلیه‌ها می‌شود.

مشکلات گوارشی: علائمی مانند تهوع، استفراغ، یبوست، اسهال و کم اشتهایی همگی از پیامد‌های افزایش سطح کلسیم خون هستند و این علائم ممکن است از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. داشتن علائم گوارشی نشانه مسمومیت احتمالی ویتامین D است.

دیگر خبرها

  • چند تکنیک برای درمان سنگ صفرا؛ بهترین نوشیدنی برای سنگ کیسه صفرا چیست؟
  • مصرف بیش از حد ویتامین D این عوارض را دارد
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • بهترین زمان استفاده از ویتامین‌ها چه ساعتی است؟
  • خواص تخم کتان و دانه کتان برای لاغری و درمان بیماری ها
  • علائم فشار خون بالا
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید